Νέο περιστατικό χθες βράδυ: Επικίνδυνες οι καταδιώξεις της αστυνομίας μέσα στα χωριά της Ξάνθης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Νέο περιστατικό χθες βράδυ: Επικίνδυνες οι καταδιώξεις της αστυνομίας μέσα στα χωριά της Ξάνθης

Παράπονα μου κάνουν κάτοικοι χωριών της περιφερειακής οδού Λαγούς- Ξάνθης οι οποίοι είδαν χθες το βράδυ περίπου 5 με 6 περιπολικά να κυνηγούν δύο οχήματα λαθρομεταναστών τα οποία κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα μέσα από τα χωριά περίπου στις 21:00.

Εν τέλει τα αυτοκίνητα των λαθρο-διακινητών ανέβηκαν στην Εγνατία από τον κόμβο της ΣΕΒΑΘ και συνέχισαν την τρελή πορεία τους προς την Καβάλα.

Οι κάτοικοι των χωριών του κάμπου αλλά και οδηγοί που βρέθηκαν στην περιφερειακή οδό και συνάντησαν την καταδίωξη είναι αναστατωμένοι μιας και τα κυνηγητά αυτά είναι πολύ επικίνδυνα τόσο για τα παιδιά που παίζουν στα χωριά και τους ίδιους τους κατοίκους όσο και για τους αστυνομικούς μιας και τα περιπολικά αλλά και οχήματα με λαθρομετανάστες κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

 

σ.ε. Υπάρχει άραγε ουσία στις καταδιώξεις αυτές; Αφού στο τέλος οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι και πάλι ελεύθεροι να κυκλοφορούν εντός της Ελλάδας!!!

Σχετικά Άρθρα