Λευκός καπνός για Μέτιο... Τον Ζαγναφέρη δεν τον στήριξαν ανοικτά ούτε οι Ξανθιώτες σύμβουλοι! - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Λευκός καπνός για Μέτιο… Τον Ζαγναφέρη δεν τον στήριξαν ανοικτά ούτε οι Ξανθιώτες σύμβουλοι!

Έγινε τελικά χθες η πολύ αναμενόμενη συνάντηση των περιφερειακών συμβούλων της ΑΜΘ με την ηγεσία της Ν.Δ. στα κεντρικά το κόμματος. Και εκεί αν και ο Κώστας Ζαγναφέρης εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ο ίδιος καταδείχθηκε ότι ούτε οι ίδιοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΞΑΝΘΗΣ δεν πήραν ανοικτά το μέρος του!!! (εκτός από έναν). Το τελικό συμπέρασμα, προχωράμε με τον Μέτιο, αφήστε τις διαφωνίες σας στην άκρη, πάμε να πάρουμε πάλι την περιφέρεια Όσοι διαφωνούν με την επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτουν την παραίτησή τους και τραβούν τον «δρόμο» τους, όπως έκανε και ο Μουμίν Οντέρ που χθες κατέθεσε την παραίτησή του από το κόμμα της ΝΔ.

Η δήλωση

«Κατά την οκταετή αυτοδιοικητική εμπειρία μου ως δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιάσμου και ως περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ανέκαθεν πίστευα στην πλήρη ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης και αποκλειστικά στα ικανά άτομα που την απαρτίζουν.

Για τον σκοπό αυτό, σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από απλό μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Μουμίν Οντέρ
Δικηγόρος
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜ-Θ»

 

Σχετικά Άρθρα