Η Ξανθιώτισσα Μαρία Τσιακίρογλου μέσα στα 135 νέα πρόσωπα «πρώτης γραμμής» της ΝΔ που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η Ξανθιώτισσα Μαρία Τσιακίρογλου μέσα στα 135 νέα πρόσωπα «πρώτης γραμμής» της ΝΔ που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

135 καινούργια «γαλάζια» στελέχη αναδείχθηκαν μέσα από το Μητρώο Στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας, δύο χρόνια µετά την καινοτόμο -για πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα- δηµιουργία του και πλέον µπαίνουν στην πρώτη γραµµή του αγώνα, άλλοι ως υποψήφιοι βουλευτές, άλλοι ως υποψήφιοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολλοί ως κοµµατικά στελέχη και αργότερα πιθανώς ως στελέχη του κυβερνητικού µηχανισµού.

Η νέα αυτή φουρνιά του στελεχιακού δυναµικού της Νέας ∆ηµοκρατίας περιλαµβάνει µηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, επιχειρηµατίες, καθηγητές, µάνατζερ, αλλά µεταξύ άλλων και µία βιολόγο-ερευνήτρια, έναν ηθοποιό, µία γυµνάστρια, µία αρτοζαχαροπλάστρια κ.ά.

Στην λίστα αυτή είναι και το όνομα της δικιάς μας Μαρίας Τσιακίρογλου η οποία είναι ελεύθερος επαγγελματίας του χώρου της εστίασης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Μαρία έχει κερδίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον νομό Ξάνθης για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σχετικά Άρθρα