Τελευταία Νέα

Υγειονομική κάλυψη πρωταθλήματος ποδηλασίας από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης

Το Σαββατοκύριακο, 1 & 2 Σεπτεμβρίου 2018, η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων, το Κέντρο Πολιτισμού Δ. Ξάνθης και τον τοπικό ποδηλατικό σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟ», διοργάνωσε στην πόλη της Ξάνθης το πρωτάθλημα ποδηλασίας Μακεδονίας – Θράκης, το οποίο αφορούσε την αντοχή δρόμου και την ατομική χρονομέτρηση όλων των κατηγοριών.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσοστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, έπειτα από αίτημα των διοργανωτών, κάλυψε υγειονομικά τους αγώνες και τις δύο ημέρες. Ειδικότερα, συμμετείχαν συνολικά 8 Εθελοντές Σαμαρείτες, με τον κατάλληλο διασωστικό και υγειονομικό εξοπλισμό, οι οποίοι βρίσκονταν σε ετοιμότητα να αναλάβουν και να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό προέκυπτε κατά την διάρκεια των αγώνων, δεδομένου ότι η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τους Εθελοντές Σαμαρείτες ήταν, όταν την τελευταία ημέρα των αγώνων ζητήθηκε από τους διοργανωτές να απονείμουν τα μετάλλια στους αθλητές που διακρίθηκαν στις μικρές κατηγορίες.

Τέλος, παρουσία των αθλητών και των επισκεπτών, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, αποκόμισε από τους υπευθύνους τα εύσημα για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά την διάρκεια των αγώνων.

Σχετικά Άρθρα