slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Ξεκίνησε δυναμικά το νέο κατάστημα της WATT+VOLT στην Ξάνθη (φωτογραφίες)

Είναι πραγματικά ραγδαία η ανάπτυξη της εταιρίας WATT+VOLT και με σκοπό να βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές, ο μεγάλος αυτός πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, άνοιξε ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Ξάνθης στην οδό Μιχαήλ Βόγδου 10.

Οι επισκέπτες διαπίστωσαν τη θετική ενέργεια που έχει ήδη σκορπίσει το νέο κατάστημα στην πόλη, μέσα από μία εορταστική και «ηλεκτρισμένη» με μουσική ατμόσφαιρα.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και παρέστησαν σε αυτά δεκάδες κόσμου και φίλοι των ιδιοκτητών. Από σήμερα λοιπόν σε έναν ιδιαίτερα όμορφο χώρο, με πρωτοποριακό design, οι καταναλωτές της Ξάνθης θα απολαμβάνουν άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις ανταγωνιστικές τιμές στο ρεύμα τους, τόσο για το σπίτι όσο και την επιχείρησή τους, και έτσι να επιλέγουν την οικονομικότερη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy, που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να παρακολουθούν, να αναλύουν και να διαχειρίζονται την ενεργειακή τους κατανάλωση, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Επισκεφτείτε τώρα το νέο κατάστημα WATT+VOLT, στην οδό Μιχαήλ Βόγδου 10, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και απολαύστε πραγματική οικονομία και άψογη εξυπηρέτηση!

Σχετικά Άρθρα