slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επενδύει στον σύγχρονο αυριανισμό»

Την πεποίθησή του ότι η δήθεν ιστορία Δημητριάδη «είναι ένα ακόμη επεισόδιο σε αυτόν τον σύγχρονο αυριανισμό, που προσπαθεί να περάσει η Κυβέρνηση», εξέφρασε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας, σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» και τη δημοσιογράφο κυρία Γιάννα Παπαδάκου.

 

«Πράγματι», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «ο κ. Δημητριάδης από το 2010 μέχρι το 2012 είχε στο νομικό του γραφείο τη συγκεκριμένη εταιρία. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν είναι μεμπτό. Από εκεί και πέρα, με το που αντιλήφθηκε το τι ακριβώς συνέβαινε, διέκοψε. Και στην ουσία, με τις καταθέσεις του κ. Δημητριάδη καταδικάσθηκε στις ποινές τις οποίες καταδικάσθηκε ο κ. Φλώρος. Αποτέλεσε δηλαδή ο κ. Δημητριάδης τον καταλύτη ούτως ώστε αυτοί οι άνθρωποι να καταδικαστούν».

 

Ανέφερε, επίσης, ότι «από την πρώτη στιγμή που εξελέγη Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τα πληρωμένα πιστόλια από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου επιχειρούν να πλήξουν τον Πρόεδρο και την οικογένειά του», ενώ άσκησε έντονη κριτική στην Κυβέρνηση τονίζοντας: «Την ίδια στιγμή, βέβαια, δεν μας έχουν αποκαλύψει για το ταξίδι του κ. Παππά, τον Οκτώβριο του 2016, στη Βενεζουέλα, μαζί με τον ειδικό της δημιουργίας offshore εταιριών, τον κ. Αρτεμίου».

 

Επισήμανε ακόμη «ότι ισχυροί, που τους έκλεισε στη φυλακή η Ν.Δ. αποφυλακίζονται. Επί ημερών της Ν.Δ. κλείστηκαν στη φυλακή και επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζονται».

 

Ενόψει της Δ.Ε.Θ. ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι «η χώρα χρειάζεται άμεσα εκλογές. Χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή και μια άλλη Κυβέρνηση, που θα αλλάξει το δημοσιονομικό μείγμα και θα προσελκύσει επενδύσεις. Οι επενδύσεις δεν είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ζητάμε εκλογές από την άνοιξη του 2016. Τότε κάποιοι μας λοιδόρησαν. Αν είχαν γίνει τότε εκλογές, η χώρα σήμερα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

 

Για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περιμένετε πάντα αλήθειες. Η Ν.Δ. θα προχωρήσει σε μείωση φόρων, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, μείωση δαπανών και κυρίως επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές, δουλειές, δουλειές. Καλά αμειβόμενες, όχι των 320 ευρώ, που μας έφεραν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Ο κ. Μητσοτάκης έχει παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο επενδύσεων ύψους 100 δις ευρώ μέσα σε μία επταετία. Με αυτό θα δημιουργηθούν 100.000 με 120.000 νέες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται τρία βασικά πράγματα. Πρώτον, η δημιουργία ενός καλύτερου, αποτελεσματικότερου και λειτουργικότερου δημόσιου τομέα, φιλικού προς τις επιχειρήσεις, φιλικού προς τους πολίτες. Το δεύτερο είναι ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, το οποίο εξήγγειλε από πέρυσι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Και τρίτον, αυτό που ζητούν οι επενδυτές για να μπορέσουν να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους είναι να αρθούν τα προβλήματα στις αδειοδοτήσεις».

 

Σχετικά Άρθρα