slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η τελευταία μέρα του Στ. Τουλουπίδη στο τιμόνι του Δ.Π.Θ.

Σε θερμό κλίμα ο αποχαιρετισμός  από τον Καθηγητή Σταύρο Τουλουπίδη. Η τελευταία μέρα  στο τιμόνι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σε θερμό κλίμα αποχαιρέτησε ο Πρυτανεύων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καθηγητής κ. Σταύρος Τουλουπίδης μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και του διοικητικού προσωπικού μετά το πέρας της συνεδρίασης της Συγκλήτου στο κτίριο διοίκησης στην Πρυτανεία.

«Ολοκληρώνεται ένα μεγαλειώδες και γοητευτικό προσωπικό και συλλογικό ταξίδι στο ανοικτό πέλαγος του ΔΠΘ», ανάφερε ο κ. Τουλουπίδης μεταξύ άλλων. «Από την τιμητική και υπεύθυνη θέση του πρυτανεύοντος σε κρίσιμες και ταραχώδεις συνθήκες κατοχυρώσαμε την αξιοκρατία και την αριστεία, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία προκλήσεις και προβλήματα, δημιουργήσαμε νέους ειλικρινείς φίλους και συνεργάτες. Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του Ιδρύματος, υπερασπιστήκαμε την ταυτότητά του, αφοσιωθήκαμε στην υπηρεσία της αποστολής του. Εμφανίσαμε όπως είναι φυσικό και αδυναμίες. Το σημαντικό όμως είναι ότι συμβάλλαμε αποφασιστικά στη δόμηση ενός ακαδημαϊκού ιδρύματος υψηλών προδιαγραφών”.

Συνεχίζοντας εξέφρασε την επιθυμία του και την προτροπή του  προς την ακαδημαϊκή κοινότητα να διατηρήσει το αίσθημα ευθύνης, να συνεχίσει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης να βαδίζει στο δρόμο της αλληλεγγύης, της συναδελφικότητας, της ηρεμίας.

Ο καθηγητής κ. Σταύρος Τουλουπίδης επισκέφθηκε όλα τα γραφεία των διοικητικών υπαλλήλων στο κτίριο της Πρυτανείας εκφράζοντας στον καθένα ξεχωριστά τις ευχαριστίες του για το άψογο κλίμα συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα