slider Έβρος Τελευταία Νέα

Νέα καταδίωξη στην Εγνατία

Συνελήφθησαν στις 21-7-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Αρδανίου – Κήπων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με συνοδηγό τον 47χρονο, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τη σύλληψη, οι δράστες εισήλθαν στην Εγνατία Οδό και στη συνέχεια εξήλθαν στον κόμβο Σαπών Ροδόπης, όπου λίγο μετά την έξοδο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο, ενώ ο 25χρονος οδηγός τράπηκε πεζός σε φυγή, κινούμενος σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες στο παραπάνω όχημα, μετέβησαν στην περιοχή του Έβρου, προκειμένου να παραλάβουν και να προωθήσουν στην ενδοχώρα μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα