slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Άμεσα εκλογές η μόνη λύση για τη χώρα»

«Έχουμε μία Κυβέρνηση η οποία βρίσκεται σε αποδρομή,  μία Κυβέρνηση που καταρρέει. Έχουμε ένα πρωθυπουργό σε ομηρία, από τον κ. Καμμένο. Σήμερα, με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος, στην ουσία έχουμε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.  Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή για την χώρα είναι να γίνουν άμεσα οι εκλογές για να δώσει ο λαός τη λύση».

 

Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ANT1» , ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκαθαρίσει ότι  αυτή την κακή συμφωνία η οποία εκχωρεί “Μακεδονική” εθνότητα  και “Μακεδονική” γλώσσα στους Σκοπιανούς δεν πρόκειται να την ψηφίσει, είτε τώρα, είτε ως Κυβέρνηση. Θα   ήταν οξύμωρο να έχουμε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας  ώστε να μην γίνει η συμφωνία των Πρεσπών και να την ψηφίσουμε. Ο  κ. Καμμένος  δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, έδωσε το στυλό στους κ. Τσίπρα και Κοτζιά για να υπογράψουν τη συμφωνία».

 

«Εμείς», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «δεν έχουμε τη λογική του ώριμου φρούτου. Καταθέτουμε προτάσεις και έχουμε σχέδιο και όραμα για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους, στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Όλα αυτά η Κυβέρνηση αυτή τα έχει διαλύσει».

 

Σχετικά Άρθρα