Συμμετοχή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Δ.Π.Θ. στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα ! - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Αθλητικά

Συμμετοχή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Δ.Π.Θ. στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα !

Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Δ.Π.Θ. στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Coimbra της Πορτογαλίας από 19 έως 29 Ιουλίου 2018.

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ως πρωταθλήτρια του Πανελληνίου Φοιτητικού Πρωταθλήματος 2017, αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που διεξάγεται  στην Coimbra της Πορτογαλίας κατά το διάστημα από 19 έως 29 Ιουλίου 2018 (www.eug2018.com).

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση που οργανώνεται από την European University Sports Association (EUSA, www.eusa.eu) κάθε δυο χρόνια, σε διαφορετική χώρα. Η εν λόγω διοργάνωση χαρακτηρίζεται από μεγάλη δημοσιότητα, προσελκύει μεγάλο αριθμό θεατών και προβάλλεται από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Φέτος υπολογίζεται να συμμετέχουν πάνω από 4.000 φοιτητές/αθλητές, που θα διαγωνιστούν σε 13 αθλήματα. Στους αγώνες καλαθοσφαίρισης που θεωρείται το κυριότερο άθλημα της διοργάνωσης, θα συμμετέχουν 16 χώρες.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα λάβει μέρος για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση  που αποτελεί τιμή, χαρά και τεράστια ευκαιρία προβολής, τόσο του Ιδρύματος όσο και του τόπου.

Τη συμμετοχή και την προσπάθεια της ομάδας του Δ.Π.Θ. στηρίζει σύσσωμα η Διοίκηση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Π.Θ.

Σχετικά Άρθρα