Σε Ρώσικα συμφέροντα πουλάει την XanthiFC  οΧρ. Πανόπουλος (Θα κλάψουν πολλοί στην Ξάνθη) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Σε Ρώσικα συμφέροντα πουλάει την XanthiFC  οΧρ. Πανόπουλος (Θα κλάψουν πολλοί στην Ξάνθη)

Χέρια αναμένεται να αλλάξει η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης αφού ο Μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν και τα ηνία θα αναλάβουν Ρώσοι επενδυτές.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο Metropolis και στη εκπομπή «Στη Σέντρα» η ομάδα της Θράκης θα περάσει σε ρωσικά χέρια, γνώριμα του Ιβάν Σαββίδη.

Οι Ρώσοι γνωρίζουν την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος και το έργο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και βλέπουν με καλό μάτι την εμπλοκή τους με τα διοικητικά της Ξάνθης.

Όπως είπε μάλιστα οι Ρώσοι έχουν κάνει ανάλυση της ομάδας και θεωρούν ότι επειδή είναι η μοναδική εκπρόσωπος μιας τόσο ευαίσθητης περιοχής, όπως είναι η Θράκη, και βρίσκεται επί σχεδόν 30 χρόνια στην α΄ κατηγορία θα πρέπει ο ρόλος της να είναι πρωταγωνιστικός.

Επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομάδα δυνατή που θα βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του και θα έχει σίγουρη παρουσία στην Ευρώπη.

Εν αναμονή των εξελίξεων…

 

σ.ε. πολλά τα «ορφανά» που θα μείνουν στην Ξάνθη χωρίς τον Πανόπουλο, θα κλάψουνε μανούλες

Σχετικά Άρθρα