slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακεδονία: Είναι μεγαλειώδης και ιστορική ήττα λέει ο Δ. Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα επιβεβαιώσει σήμερα την πάγια θέση του κόμματος, ότι δεν δέχεται οποιαδήποτε παραχώρηση του όρου Μακεδονία στους Σκοπιανού. Η συμφωνία κατά τον Δημήτρη Καμμένο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Χρησιμοποιόντας σκληρή γλώσσα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν μπορεί να δώσουμε γλώσσα μακεδονική. “Δουλευόμαστε;” είπε χαρακτηριστικά, “δεν υπάρχει εθνική ουσία, η Ελλάδα κερδίζει μια μεγαλειώδη ήττα” και εξήγησε πως “αν δώσουμε τη γλώσσα και την εθνότητα δεν θα έχει κανένα νόημα το όνομα, ο αποκλειστικός όρος μακεδονική φεύγει από την Ελλάδα”.

Θα τους δώσουμε περισσότερα από όσα μπορεί να φαντάστηκαν ποτέ ότι θα κερδίσουν, λέει ο Δ. Καμμένος.

Σε ό,τι αφορά στη στάση των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος είπε ότι πρώτα θέλει να δει τη συμφωνία και στη συνέχεια θα μπορέσει να απαντήσει εάν το κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Τα οικονομικά φτιάχνουν , τα εθνικά δεν φτιάχνουν, συμπλήρωσε ωστόσο. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ συμφωνία με τον όρο Μακεδονία.

Το σκοπιανό, είπε χαρακτηριστικά, μπορεί να είναι μέσα στη λίστα των λόγων για να χωρίσουν οι δρόμοι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Σχετικά Άρθρα