slider Οικολογία Τελευταία Νέα

Δείτε το ρομποτάκι που κόβει μόνο του τα χόρτα… η τεχνολογία του μέλλοντος ήρθε και στην Ξάνθη στο κατάστημα tamias-tools | video

Θέλετε να απελευθερώσετε κάποιο μέρος του χρόνου σας; Ανησυχείτε για τη μόλυνση του περιβάλλοντος; Οι ρομποτικές χλοοκοπτικές μηχανές είναι η απάντηση! Πλέον μπορείτε να έχετε τον τέλειο κήπο, χωρίς να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Δεδομένου ότι λειτουργούν με μπαταρίες, δεν υπάρχει βενζίνη, λάδι ή ρύποι.

Τέλος στο παραδοσιακό κούρεμα

Αποκτήστε τέλειο κόψιμο του γρασιδιού. Κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά του κήπου σας. Χωρίς ίχνη.

Βρέξει ή χιονίσει

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας, θα κουρεύει το γρασίδι σας σχεδόν υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε υγρές συνθήκες.

O ιδανικός αόρατος υπηρέτης

Με την ελάχιστη δυνατή ενασχόληση από μέρους σας. Ο τέλειος αθόρυβος αόρατος υπηρέτης του κήπου σας.

Πως Δουλεύουν Όμως Τα Ρομποτικά Χλοοκοπτικά

Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά μηχανήματα τείνουν να κινούνται με τυχαίο τρόπο πάνω στον χλοοτάπητα σας.  Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν την αποφυγή τυχόν σχηματισμού σημαδιών από τους  τροχούς.
Όσο αναφορά την εγκατάσταση, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ουσιαστικά πρέπει να προσέξετε μόλις δύο πράγματα. Το ένα είναι είναι το σημείο που θα τοποθετηθούν οι σταθμοί φόρτισης (καθώς καλό είναι να μην είναι εκτεθειμένοι σε βροχή ή ήλιο). Και το δεύτερο είναι το στήσιμο του περιμετρικού καλώδιου το οποίο πρέπει να τοποθετιθεί περιμετρικά της έκτασης σας και λέει στο χλοοκοπτικό όπου βρίσκονται οι άκρες του γκαζόν σας.
Όλες οι μηχανές κοπής γκαζόν είναι χλοοκοπτικές μηχανές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συλλέγουν το χόρτο, αλλά το κόβουν σε λεπτά αποκόμματα και τα διασκορπίζουν για να αποσυντεθούν έτσι ώστε τα θρεπτικά συστατικά να επιστρέψουν στο έδαφος.

περισσότερα εδω: https://www.tamias-tools.gr/automower/

Σχετικά Άρθρα