slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αυτό το αμάξι αναστάτωσε το κέντρο τις Ξάνθης. Ήταν γεμάτο λαθρομετανάστες

Συνελήφθη στις 7-6-2018 το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος  προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στα Βαφέικα Ξάνθης, ο 25χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος προς την πόλη της Ξάνθης και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, το όχημα εισήλθε στην πόλη, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός – διακινητής μαζί με έναν από τους  διακινούμενους, επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως συνελήφθησαν άμεσα με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα