slider Τελευταία Νέα

Αγνοείται η Χατιτζέ Μ. 17 ετών από τον Πολύανθο Ιάσμου Ροδόπης

Στις 05 Ιουνίου 2018 στις 07:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πολύανθου Ιάσμου Ροδόπης, η Χατιτζέ Μ. 17 ετών. Για την εξαφάνιση της ανήλικης ενημερωθήκαμε στις 6 Ιουνίου 2018 κατά τις πρωινές ώρες.

Η Χατιτζέ Μ. έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 55 κ., έχει μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι και άσπρη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Χατιτζέ Μ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεση τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού:http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: [email protected]

 

Σχετικά Άρθρα