Βοηθάμε το χωριό SOS Θράκης στην Ξάνθη | Στο Ladys Collection ειδικός κερματοσυλλέκτης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Τελευταία Νέα

Βοηθάμε το χωριό SOS Θράκης στην Ξάνθη | Στο Ladys Collection ειδικός κερματοσυλλέκτης

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Μπορεί το fashion show- πλάι στο κύμα σήμερα στο Πόρτο Μόλο να έχει αναβληθεί λόγω καιρού η προσπάθεια δεν σταματά για να βοηθήσουμε τα παιδιά στο χωριό SOS Θράκης…

Από την Δευτέρα 25, Ιουνίου και για δύο εβδομάδες στο κατάστημα Ladys Collection στην Δαγκλή 58 θα βρίσκεται ειδικός κερματοσυλλέκτης από τα χωριά SOS Αλεξανδρούπολης και όποιος επιθυμεί μπορεί να περνά από το κατάστημα και να ρίχνει στον κουμπάρα τη δική του βοήθεια.

Η παράδοση του κέρματοσυλλέκτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στις 6 η ώρα από τον κ. Γιάννη Καφρίτσα που είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του χωριού SOS στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος Ladys Collection Νικολέτα Αθανάσογλου.

 

Στην φωτογραφία από δεξιά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Ladys Collection Νικολέτα Αθανάσογλου, η Χαρά Τσακίρη, η Μαρίνα Ντρανισνίκοβα,  ο νόμιμος εκπρόσωπος του χωριού SOS Θράκης Γιάννη Καφρίτσας και η δημοσιογράφος της xanthinews.gr Μαίρη Δαληκριάδου:

Σχετικά Άρθρα