Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου το μεγαλύτερο Fashion Show του καλοκαιριού στο Porto Molo στα Άβδηρα στις 9 το βράδυ… ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ… μην το χάσεις!!!! - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου το μεγαλύτερο Fashion Show του καλοκαιριού στο Porto Molo στα Άβδηρα στις 9 το βράδυ… ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ… μην το χάσεις!!!!

Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Beach Bar PORTO MOLO στην παραλία Αβδήρων το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό Fasion Show του καλοκαιριού, με δωρεάν μάλιστα είσοδο.

Το Show που θα περιλαμβάνει και πολλές εκπλήξεις αρχίζει στις 21:00 το βράδυ.

Συμμετέχουν περίπου 10 επιχειρήσεις της Ξάνθης ενώ τον συντονισμό έχει η Marina Dranishnikova. Θα δείτε γυναικεία ρούχα, χτενίσματα, αξεσουάρ, κοσμήματα, παπούτσια, μαγιό, βραδινά φορέματα αλλά και νυφικά.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαίρη Δαληκριάδου, μουσική επιμέλεια DJ Morrello.

Για «μοντέλα» επιστρατεύτηκαν θρακιωτόπουλα και φοιτητές του Τμήματος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να βοηθήσουν… μεταξύ τους και η βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης Μαρία Δαλακούρα

Οι φωτογραφίες είναι από τα δοκιμαστικά που έκαναν τα πανέμορφο μοντέλα το απόγευμα της Πέμπτης. στον χώρο θα υπάρχουν κουμπαράδες προς ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Αλεξανδρούπολης.

Μην το χάσεις…

 

Σχετικά Άρθρα