slider Οικολογία Τελευταία Νέα

Νέα δεντράκια φυτεύτηκαν στο πάρκο Μεξικάνας από την δράση Let’s do it Greece 2018

Φέτος, η 29η Απριλίου δεν ήταν μια απλή Κυριακή! Ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον.

Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας συντονιστήκαμε στο Let’s do it Greece 2018, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη περιβαλλοντική δράσης της χώρας.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και το Τ.Τ. Ξάνθης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στην παραπάνω δράση. Με την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης και της Επιτροπής Πρασίνου γίναμε η αλλαγή που περιμένουμε  και βοηθήσαμε η πόλη μας να γίνει λίγο πιο όμορφη. Στόχος μας για φέτος ήταν ο καλλωπισμός του πάρκου της Μεξικάνας.

Με μουσική, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και έντονη θέληση για εθελοντισμό και δράση ορίσαμε το ραντεβού μας για το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου. Δενδροφυτεύσαμε, καλλωπίσαμε, παίξαμε, διασκεδάσαμε σε μια δράση που είχε ως στόχο να υπενθυμίσει ότι η βελτίωση της ζωής μας είναι στα χέρια μας.

Το αποτέλεσμα άρτιο από όλες τις απόψεις αλλά κυρίως από την άποψη της προσφοράς στους συμπολίτες μας. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για την επόμενη δράση μας…

Σχετικά Άρθρα