slider Ροδόπη Τελευταία Νέα

Από μια γκάφα ξεκίνησε σήμερα το ξήλωμα της ΕΥΠ στην Κομοτηνή | Δείτε tweet του Π. Σγουρίδη

 

Δείτε το tweet του Παναγιώτη Σγουρίδη:

Συμφώνα με το militare.gr και πληροφορίες της xanthinews.gr “Διορθωτικές κινήσεις” στην ΕΥΠ σ΄ ότι έχει να κάνει με περιοχή κρίσιμη για την υπηρεσία αλλά και τη χώρα. Μια “γκάφα” -ελπίζουμε ότι περί αυτού πρόκειται- οδήγησε σε αντικατάσταση στελέχους που είχε στον τομέα ευθύνης του αυτή την περιοχή.

Δεν χρειάζεται φυσικά να γραφτούν λεπτομέρειες για την αφορμή που οδήγησε στην απόφαση αντικατάστασης. Θα μείνουμε στο θετικό μήνυμα της είδησης που είναι ότι επιτέλους κάτι κινείται στην ΕΥΠ.

Ακόμη και η απόφαση για αντικατάσταση στελεχών που έκαναν λάθος ή λάθη είναι ένδειξη ότι στην Κατεχάκη ,που τελευταία απασχόλησε την επικαιρότητα, υπάρχει “σφυγμός”.

Πολλά χρόνια τώρα υπήρχαν πολλές αμφιβολίες και ενστάσεις για τις παθογένειες της ΕΥΠ και είναι γνωστό ότι αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε προτείνει την δημιουργία μιας στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Η οποία άτυπα λειτούργησε.

Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχουν συνέπειες για λάθη που μπορεί να κοστίσουν είναι θετικό. Ασφαλώς ακόμη καλύτερο θα ΄ναι να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη και οι “γκάφες”, γιατί να εξαλειφθούν τελείως δεν γίνεται.

 

Σχετικά Άρθρα