slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Άδωνις Γεωργιάδης: Τώρα εσείς περιμένετε να ρίξει ο Καμμένος την Κυβέρνηση για το όνομα της Μακεδονίας;

Ευθεία επίθεση στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης για το ταξίδι του στο Μονακό, στηλιτεύοντας πως ενώ ο ίδιος πήγε ταξίδι για… τη Φόρμουλα 1 και πόζαρε με τον πρίγκιπα του Μονακό οι εξελίξεις στο Σκοπιανό είναι καταιγιστικές ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι.
«Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι υποστηρικτές Καμμένου αν ήμουν εγώ Υπουργός Άμυνας και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι και ο συγκυβερνήτης μου πήγαινε να δώσει το όνομα Μακεδονία, κυκλοφορούσα φωτό μου με την σύζυγο μου στο Μονακό με τον Πρίγκηπα για την F1» έγραψε την Τρίτη ο Άδ.Γεωργιάδης στον λογαριασμό του στο Twitter.
«Θα είχα εξασφαλισμένο πρωτοσέλιδο σε 5-6 εφημερίδες τύπου Espresso Δημοκρατία Kontra κλπ για πρόκληση ενώ ο κόσμος αυτοκτονεί και τους παίρνουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς κλπ. Τώρα ηρεμία σαν να μήν συμβαίνει τιποτε» τόνισε.

Για να καταλήξει: «Τώρα εσείς περιμένετε να ρίξει ο Καμμένος την Κυβέρνηση για το όνομα της Μακεδονίας;…εδώ ζει ζωάρα…από την επίσκεψη του στο Μονακό για την F1…»

Σχετικά Άρθρα