slider Έβρος Τελευταία Νέα

Υποψήφιος για το 15μελές ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ ο Δασολόγος Χρήστος Γκιουμουσίδης

Στις 22-04-2018 ημέρα Κυριακή και από τις 08:00πμ έως και τις 18:00μμ διεξάγονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια οι εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προκειμένου για την ανάδειξη των νέων αιρετών μελών του σε κεντρικό επίπεδο για το Δ.Σ., αλλά και σε επίπεδο των δέκα Περιφερειακών Παραρτημάτων του.
Είναι μια ανοικτή δημοκρατική διαδικασία του ΓΕΩΤΕΕ, που διεξάγεται μία φορά κάθε τρία χρόνια. Στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου μας είμαι υποψήφιος για μία από τις 15 θέσεις του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου. Και φυσικά εάν κρίνετε ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις μιας τέτοιας αιρετής θέσης του ΓΕΩΤΕΕ παρακαλώ, όπως με επιβραβεύσετε με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου στις εκλογές της 22ας Απριλίου του 2018.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολυτιμότατη συνδρομή σας δια της συμμετοχής σε αυτή την ανοικτή δημοκρατική διαδιακασία του Επιμελητηρίου μας είτε με στηρίξετε με την ψήφο σας είτε όχι. Το σίγουρο είναι ένα και μοναδικό : έχετε αισθητήριο και αντικειμενική κρίση και θα προβείτε στις καλύτερες δυνατές επιλογές προσώπων, Συναδέλφων – Γεωτεχνικών, τόσο σε Κεντρικό όσο και σε Περιφερειακό Επίπεδο.
Γιατί εκείνο που προέχει είναι το Αύριο όλων των Γεωτεχνικών ( Γεωπόνων, Δασολόγων, Κτηνιάτρων, Γεωλόγων και Ιχθυολόγων) ανεξαιρέτως από οποιαδήποτε πολιτική παράταξη και εάν προέρχονται και από όποιες ιδεοληψίες και εάν διακατέχονται. Ας κερδίσουν λοιπόν οι καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα και οι ικανότεροι να διαχειριστούν τα Του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο κατώφλι του 21ου αιώνα και εν μέσω της άκρατης οικονομικής ύφεσης της Ελλάδος, αλλά και ευρύτερα της Ευρωπαϊκής Οικογένειας Μας.
 
Εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές σε εσάς και τους οικείους σας και είθε η Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού να αποτελέσει την απαρχή της πραγμάτωσης όλων των Στόχων και Προσδοκιών σας.
 
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλες τις Συναδέλφισσες και όλους τους Συναδέλφους Γεωτεχνικούς και των πέντε επιστημονικών μας κλάδων προπάντων με Υγεία.
 
 
Με απεριόριστη εκτίμηση,
Χρήστος Κ. Γκιουμουσίδης
Γεωτεχνικός – Δασολόγος Msc

Σχετικά Άρθρα