Προκαλούν οι Τούρκοι... Σοβαρό επεισόδιο στη Ρω – Τουρκικό ελικόπτερο έκανε διέλευση... - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Προκαλούν οι Τούρκοι… Σοβαρό επεισόδιο στη Ρω – Τουρκικό ελικόπτερο έκανε διέλευση…

Ένα άκρως σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες τη νύχτα στη νήσο Ρω. Ένα ελικόπτερο το οποίο χαρακτηρίζεται ως “αγνώστου ταυτότητος” αλλά ήταν προφανώς τουρκικό ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας κάνοντας χαμηλές διελεύσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επαρκής και δυναμική αντίδραση από την ελληνική φρουρά με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να απομακρυνθεί.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο έγινε στις 23:30 τη νύχτα. Οι διελεύσεις του ελικοπτέρου ήταν περισσότερες από μία, ωστόσο ο πιλότος του αναγκάστηκε να απομακρυνθεί λόγω της αντίδρασης της ελληνικής δύναμης στην περιοχή. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρονται σε πυροβολισμούς από ελληνικής πλευράς, ωστόσο δεν υπάρχει καμία σχετική, επίσημη ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση, αν και η απομάκρυνση αναφέρεται πως οφείλεται στην αντίδραση της ελληνικής δύναμης στην περιοχή, δεν γίνεται αναφορά σε χρήση πυρών.

Σχετικά Άρθρα