Ο σύλλογος Πομάκων Ξάνθης στο πλευρό των 2 αξιωματικών που βρίσκονται όμηροι στην Τουρκία - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Μειονότητα Τελευταία Νέα

Ο σύλλογος Πομάκων Ξάνθης στο πλευρό των 2 αξιωματικών που βρίσκονται όμηροι στην Τουρκία

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις εξελίξεις στην υπόθεση των δύο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους. Το τουρκικό κράτος δεν κουράζεται να επιβεβαιώνει την εικόνα που έχουμε για αυτό.

Η ελληνική κυβέρνηση εκτός από τις κούφιες επικοινωνιακού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, ώστε το διεθνές κόστος για την Τουρκία, από τη σύλληψη των δύο Ελλήνων, να καταστεί πολύ υψηλότερο από τα τυχόν πολιτικά οφέλη στο εσωτερικό της.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε και την οργή μας για τη στάση του τουρκόστροφου ψευδο-μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), το οποίο δεν άρθρωσε τον παραμικρό λόγο, μη τυχόν και θυμώσει ο μεγάλος σουλτάνος. Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζεται το αληθινό του πρόσωπο και ο αποσταθεροποιητικός του ρόλος στην περιοχή.

ΞΑΝΘΗ 20/03/2018

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΜΑΚΩΝ

ΑΧΜΕΤ ΙΜΑΜ

ΚΕΜΑΛ ΦΑΡΖΛΗ

 

Σχετικά Άρθρα