Γενική

Ξάνθη: 40 επιχειρηματίες έλαβαν δωρεάν εκπαίδευση για την προσέλκυση νέων πελατών μέσα από τα social media αλλά και τα site των επιχειρήσεών τους

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Ξάνθης την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, το πρώτο Δωρεάν σεμινάριο του 2018 σχετικά με το:

  • – Πως να διαφημίσεις την επιχείρηση σου στο Facebook
  • – Τι πρέπει να έχει ένα σύγχρονο website ή eshop για να αυξήσει το πελατολόγιο σου

40 συνολικά μικρές και μεσαίες εμπορικές αλλά και βιοτεχνικές επιχειρήσεις της Ξάνθης (ο αριθμός ήταν περιορισμένος από την αρχή) συμμετείχαν με στελέχη τους αλλά και τους CO τους και έλαβαν δωρεάν μια 3ωρη εκπαίδευση σχετικά με τις δυνατότητες προβολής που δίνει το Facebook αλλά και πως μπορούν να πουλάνε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από την ιστοσελίδα ή το e-shop τους.

 

Σε αυτό το 3ωρο δωρεάν σεμινάριο ο Σταύρος Καρυπίδης Lead Digital Strategist της Business Content Creators επιχειρηματίας μέσων ενημέρωσης με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στην διαφήμιση, την οπτική επικοινωνία και τα social media και ο Αβραάμ Πολίτης της Techplace Μηχανικός Πληροφορικής με μεγάλα Project δημιουργίας site και e-shop στο portfolio του, έδειξαν στους συμμετέχοντες πως λειτουργεί το Facebook ως μέσω διαφήμισης, πως να διαφημίζονται εύκολα και αποτελεσματικά και πως να στοχεύουν το κοινό τους και να βρίσκουν νέους υποψηφίους πελάτες.

 

Έδειξαν επίσης πως μια σελίδα και ένα e-shop αλλά και η εταιρική σελίδα του facebook δεν πρέπει απλά να υπάρχει αλλά να λειτουργούν σαν κατάστημα και να φέρνουν πελάτες στην επιχείρηση.

Το σεμινάριο απευθυνόταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε Ξανθιώτες επιχειρηματίες/ διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων και είχε αυστηρά 40 περιορισμένες θέσεις από την αρχή, γι αυτό και πολλοί άλλοι επαγγελματίες ενώ ήθελαν να το παρακολουθήσουν δεν μπόρεσαν να κλείσουν έγκαιρα θέση.

Οι δύο εισηγητές έδειξαν με πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα πως με μικρό κόστος θα έχουν μεγαλύτερη απόδοση με εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς και πως οι επιχειρήσεις μπορούν να στοχεύουν σε υποψήφιους νέους πελάτες, τοπικά αλλά και σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί σύντομα μιας και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής! (Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα πιθανότατα στα τέλη του Σεπτέμβρη).

Δείτε ένα μικρό βίντεο από το σεμινάριο και φωτογραφίες:


Σχετικά Άρθρα