slider Τελευταία Νέα

Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού επέστρεψε στην Ξάνθη!!!!..για καλό σκοπό

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Τον “Βασιλιά του Καρναβαλιού” Παναγιώτη Γεωργίου τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το καρναβάλι της Ξάνθης  με το επιβλητικό ντύσιμό του και το βασιλικό του στυλ…

Το καρναβάλι μπορεί να τελείωσε ο βασιλιάς όμως επέστρεψε και πάλι στην Ξάνθη και συγκεκριμένα χτες, με σκοπό αυτή φορά να βοηθήσει τον πολιτιστικό σύλλογο οι “βάτραχοι” ο όποιος διοργανώνει για 3η φορά την δράση Αλληλεγγύης “ο Άϊ Βασίλης άργησε μια μέρα”, με σκοπό μέχρι τις 4 Μαρτίου την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης, που στηρίζει πάνω από 150 οικογένειες στην πόλη μας !!

 

 

 

 

Και επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται ο “Βασιλιάς”  με δική του πρωτοβουλία συγκέντρωσε και παρέδωσε στους Βατράχους 200 λίτρα γάλα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση αυτής της δράσης , προσφορά μιας μεγάλης  εταιρείας γάλακτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και δεν έφτασε αυτό… ο ίδιος με προσωπική του γνωριμία με τον επιχειρηματία από την Κεραμωτή Ψυχουδάκη Εμμανουήλ παρέδωσε χτες στο 4 νηπιαγωγείο σετ γραφείων και τραπεζιών για τα παιδιά του νηπιαγωγείου!!!

 

(Με τις αξιέπαινες  πράξεις του αυτές ο “βασιλιάς του καρναβαλιού” ανταποδίδει την αγάπη που πήρε από τους Ξανθιώτες. Φυσικά εμείς τον περιμένουμε και του χρόνου …).

 

 

Σχετικά Άρθρα