slider Τελευταία Νέα

Κοπή πίτας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος παρατ.Ξάνθης | φωτογραφίες

Το τοπικό τμήμα Ξάνθης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 09/03/2018 στο εστιατόριο Mezebar. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες για την τιμή και τη χαρά να έχουμε κοντά μας συναδέλφους από το νομό Ξάνθης αλλά και από την περιφέρεια Θεσσαλίας, Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και της περιφέρειας μας. Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία τους την Πρόεδρο του ΣΚΛΕ Δυτικής Μακεδονίας και μέλος και εκπρόσωπο της Κεντρικής Διοίκησης του ΣΚΛΕ Αναστασία Βαβλιάρα και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Γεώργιο Φιλιππίδη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπο Ευστρατίου και του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, Άγγελο Μπεμπεκίδη και δύο μέλη του Δ.Σ. του καθώς και τον Οικονομικό Επόπτη του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης, Σπυρίδων Κάλφα.

Ο ΣΚΛΕ με το Νόμο 4387 (ΦΕΚ 85/Α/12-5-2016) ανασυγκροτήθηκε σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Με τον τρόπο αυτό, η θεσμική θέση του ΣΚΛΕ, κατοχυρώνεται νομοθετικά και αποτελεί την έμπρακτη αναγνώριση των Κοινωνικών Λειτουργών ως των βασικών λειτουργών στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών. Οι  Κοινωνικοί Λειτουργοί καθιερώνονται πλέον εκτός από τη συνείδηση των απλών πολιτών και νομικά ως υπερασπιστές δικαιωμάτων, θεματοφύλακες της κοινωνικής δικαιοσύνης και θεσμικοί συνομιλητές της Πολιτείας. 

Τέλος, είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κοινωνικών Λειτουργών και της Ένωσης Κοινωνικών Λειτουργών των Εθνικών Συνδέσμων των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνεργάστηκε και συνεργάζεται με το Συμβούλιο της Ευρώπης για θέματα της Κοινωνικής Εργασίας.
Συνεργάζεται με το Γιουγκοσλαβικό Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών και άλλους Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς Συνδέσμους για την ίδρυση Ομοσπονδίας Κοινωνικών Λειτουργών Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Για το Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος                                                      Η Αν. Γ. Γραμματέας

 

 Στυλιανή Γιαλαμά                                          Ευαγγελία Σαρηγιανίδου                                                   
Στοιχεία επικοινωνίας:

Εmail: [email protected]

Γραφείο: Πλατεία Εμπορίου 44

Ημέρα και ώρες λειτουργίας: Τετάρτη 16.00-18.00

Τηλ. Επικοινωνίας: 25410 83143

Σχετικά Άρθρα