slider Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Αν αγαπάς το αυτοκινητάκι σου πρέπει να το πας για πλύσιμο ειδικά τώρα που έπεσε αλάτι για τα χιόνια

Τις προηγούμενες μέρες έπεσε αρκετό χιονάκι ειδικά στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης αλλά και μέσα στην πόλη. Οι δήμοι για να διανοίξουν τους δρόμους χρησιμοποίησαν και πάλι το γνωστό σκληρό και χοντρό αλάτι. Καλό είναι τώρα που έφτιαξε ο καιρός να κάνουμε ένα «μπανάκι» στο αυτοκινητάκι μας γιατί όσο αφήνουμε πάνω στο αμάξι μας το αλάτι αυξάνουν οι πιθανότητες να διαβρώσει το μέταλλο με το οποίο έρχεται σε επαφή.

Το καλό πλύσιμο με νερό υπό πίεση σε ράμπα θα αφαιρέσει το αλάτι και τις λάσπες και θα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση θόλους και κάτω μέρος. Θα πρέπει να επιμείνετε πολύ στο κάτω μέρος του αμαξώματος άξονες, ημιαξόνια, αμορτισέρ, ζάντες ώστε να γίνουν πεντακάθαρα και να απομακρυνθούν το αλάτι αλλά και κολλημένες λάσπες και να σταματήσει έτσι η διάβρωση.

Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει και από το εξειδικευμένο συνεργείο του πλυντηρίου Wash Park Μπουρμπουλήθρες στην Τριαντάφυλλου Μιχαηλίδη 26. Τηλ.

Εκεί σηκώνουν το αμάξι σου το ψεκάζουν από κάτω με ενεργό αφρό και το πλένουν με ζεστό νερό… ώστε να γίνει “λαμπίκος”…  Για πληροφορίες 2541072596. Πλυντήριο Λιπαντήριο Αυτοκινήτων- Αξεσουάρ- Γυάλισμα- Κέρωμα- Απολύμανση Κλιματιστικών- Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών- Ξεθάμπωμα Φαναριών.

Σχετικά Άρθρα