slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Όφειλε να παραιτηθεί ο Δρεμσίζης… ή έστω να αναγνωρίσει το λάθος του…

Μετά από τα όσα ακουστήκαν στην αίθουσα το δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης προχθές και τα όσα γράφτηκαν από το σύνολο του τοπικού τύπου σχετικά με το «μπούλιγκ» που έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Δρεμσίζης σε δύο γυναίκες δημοτικές συμβούλους τις οποίες την μια την αποκάλεσε ηλίθια (Πυρνάρη) και για την άλλη είπε δες την Δημούδη πως με κοιτάει, θα αρχίσω να χαστουκίζω, όφειλε ο θεσμικός παράγοντας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να έχει τουλάχιστον υποβάλει την παραίτησή του στον Δήμαρχο.

Αυτές ήταν και οι συζητήσεις που γινόταν εχθές σε όλα τα στέκια της Ξάνθης και φυσικά από τον σχολιασμό δεν γλύτωσε ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος ο οποίος ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτε και στήριξε τον στενό του συνεργάτη. Κάποιοι θα περίμεναν ίσος και μια καθαρή και σταράτη συγνώμη από τον κ. Δρεμσίζη αλλά ούτε αυτό έγινε προχθές στην συνεδρίαση όπου ο Δρεμσίζης άρχισε τα άμα και αν και δεν είπα και σου μπου νου… κρίμα…

 

σ.ε. Σε άλλες εποχές τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά… Το πολιτικό προσωπικό που μετέχει στο παρόν δημοτικό συμβούλιο είναι κάτω των προσδοκιών μας με ελάχιστες εξαιρέσεις… έχουν αλλάξει τα πράγματα στην σημερινή εποχή δεν αφήνει κάποιος εύκολα την καρέκλα του.

Σχετικά Άρθρα