slider Τελευταία Νέα

Επιχειρούν να διαψεύσουν δημοσίευμα της xanthinews.gr | Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με χθεσινό δημοσίευση της η xanthinews.gr επιχείρησε να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας την ιστορία μιας άστεγης κυρίας, η οποία εδώ και μία βδομάδα βρήκε καταφύγιο στο λεγόμενο «παλιό νησάκι» ιδιοκτησία της εκκλησίας, στην είσοδο για το «μονοπάτι της ζωής» δίπλα στην μεταλλική γέφυρα. Έναυσμα για το δημοσίευμα μας οι πολλές αναρτήσεις στο facebook από χρήστες που αναρτούσαν διάφορα σχόλια για τη συγκεκριμένη κυρία που ζητούσε είδη πρώτης ανάγκης και φαγητό.

Εμείς όπως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη σε κ. Κώστα Ζαγναφέρη όπου τον ενημερώσαμε για να μεταβεί η υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας να φροντίσει την άστεγη γυναίκα όπως και μας το υποσχέθηκε.

Ένα τοπικό site επιχείρησε να διαψεύσει αυτά που γράψαμε λέγοντας ότι μύθος τα περί άστεγης στο νησάκι..

Εμείς πήγαμε ξανά και σήμερα γύρω στις 5.30 και βρήκαμε τη συγκεκριμένη κυρία πάλι μέσα στο χώρο σκεπασμένη με αρκετές κουβέρτες και να κοιμάται. Η κυρία αυτή βρίσκεται στον χώρο σύμφωνα με την γειτονιά περίπου μια εβδομάδα στο σημείο. Δεν θελήσαμε να την ενοχλήσουμε άλλα καλούμε και πάλι τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας να μεριμνήσουν διότι η γυναίκα είναι εκτεθειμένη εκτός από τα καιρικά και σε πολλούς κινδύνους στο σημείο γιατί είναι ανοιχτός ο χώρος και πρόσβαση έχει ο καθένας.

Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία:

 

Σχετικά Άρθρα