slider Τελευταία Νέα

Δείτε video και φωτογραφίες από τον χορό των Μικρασιατών Ξάνθης

Φωτογραφίες Κείμενο Μαίρη Δαληκριάδου

Ο σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες πατρίδες» διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον ετήσιο χορό του και έκοψε τη βασιλόπιτα του χτες Παρασκευή 2, Φεβρουαρίου 2018 στο κέντρο διασκέδασης Διογένης στις 9 το βράδυ.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελλος της μητροπόλεως Ξάνθης πατήρ Σωφρόνιος Γκουτζίνης ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε η νέα πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Γόνη Βλαχοπούλου η οποία είχε και την ευθύνη διοργάνωσης του χορού μαζί με το Δ.Σ. και τους εθελοντές. Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για την επιτυχία του χώρου, τα καταστήματα της πόλης για την προσφορά των δώρων στην λαχειοφόρο αγορά και όλο τον κόσμο που στήριξε και στηρίζει τον σύλλογο Μικρασιατών.

Στην βραδιά παραβρέθηκαν και οι πολιτικοί άρχοντες του νομού: ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος με την σύζυγό του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης με την σύζυγό του, ο δημοτικό σύμβουλος Μανώλης Τσέπελης και αρκετοί άλλοι καθώς και όλες οι αντιπροσωπείες άλλων πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

Στην είσοδο μέλη του συλλόγου κερνούσαν ένα ωραίο λικέρ ενώ μοιράστηκαν γλυκά σε όλη την αίθουσα προσφορά του συλλόγου. Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα με καλό φαγητό κ ποτό απολαυάνοντας  τον δημοφιλή Μάνο Κουτσαγγελίδη που ήρθε στο κέντρο μόνο για τον σύλλογο Μικρασιατών.

Δείτε video από την εκδήλωση:

 

Η σελίδα του συλλόγου στο facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009740945040&ref=br_rs

 

Σχετικά Άρθρα