slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Συναυλία Ελένη Φουρέιρα σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία… (δείτε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις)

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018  

Εμπορική Λέσχη Ξάνθης

15:00 Παιδικό Μπαλνταφάν

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης διοργανώνει αποκριάτικο Μπαλνταφάν για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Τμήματα των Παιδικών Σταθμών.

Ελάτε να  μεταμφιεστούμε και να διασκεδάσουμε με πολύ μουσική και κέφι.

Οργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

18:30 Συναυλία Ελένη Φουρέιρα 

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα δίνει μια μοναδική συναυλία!!! Με την λαμπερή σκηνική της παρουσία και τη ξεχωριστή φωνή της, θα μας χαρίσει ένα ξέφρενο πάρτι με όλες τις Νο1 επιτυχίες που την έστεψαν Βασίλισσα της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής!!! Την συναυλία “ανοίγει” ο DJ Morrello.

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

20:30 Συναυλία «Μπάμπης Κούκος και ΦΑ ΔΙΕΣΗ»

Το ανοιχτό Σχήμα που είναι γνωστό στην Πόλη μας, εδώ και 27 χρόνια, από το 1991, γνωστό για την ευαισθησία με την οποία ερμηνεύει, ευελπιστεί και φέτος να σας χαρίσει μια ακόμη ποιοτική βραδιά γεμάτη με Ελληνική μουσική (Μπαλάντες, Λαϊκά και Έντεχνο)

Παίρνουν μέρος: Μπάμπης Κούκος (Κιθάρα – Τραγούδι), Βασίλης Χρήστου –Τσαρτσαφλής (Μπουζούκι – Τραγούδι), Ανδρέας Κοντογεώργης (Πλήκτρα – Τραγούδι), Στέλιος Αχταρίδης (Μπουζούκι), Τάσος Καουσλίδης (Κιθάρα), Άκης Καρακασίδης (Μπάσο), Νεκτάριος Ουζουνίδης (Τύμπανα), Χρύσα Μωραΐτη (Τραγούδι), Όλγα Τσακαλίδου (Τραγούδι)

Απαγγέλει ο ποιητής Κώστας Ταβουλτσίδης.

Παρουσίαση: Ελισάβετ Μήτσου

Ενορχήστρωση: Βασίλης Χρήστου Τσαρτσαφλής – Ανδρέας Κοντογεώργης

Προγραμματισμός – Επιμέλεια – Συντονισμός: Μπάμπης Κούκος. 

Εμπορική Λέσχη Ξάνθης

22:00 Απαράδεκτοι «Kitserela 60’s και 70’s» με τους 3 GEN’S

Οι Απαράδεκτοι γίνονται παιδιά των λουλουδιών και σας προσκαλούν στο πάρτι τους με θέμα «Kitserela 60’s και 70’s». Σας περιμένουμε να χορέψουμε σέικ και όλα τα ακούσματα εκείνης της εποχής. Βάλτε λουλούδια, καμπάνες, κορδέλες στα μαλλιά και ελάτε να ταξιδέψουμε στο χρόνο όλοι μαζί στην χρυσή εκείνη εποχή παρέα με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα των 3 GEN’S.

Συμμετέχουν οι μουσικοί των 3 GEN’S: Σταύρος Ψαρρός (πλήκτρα, φωνητικά), Νίκος Νεστορίδης (μπουζούκι), Γιάννης Σαβουλίδης (τύμπανα), Γιώργος Ευφραιμίδης (μπάσο), Μάκης Πατρωνίδης (κιθάρα), Γιάννης Κερζεβάνης (πλήκτρα), Τάσος Καπζαλάς (σαξόφωνο, φλάουτο), Πόλυ Λακάκη, Σταύρος Παυλίδης, Γιώργος Πασχαλίδης (φωνητικά).

Οργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. 

Άλλες Εκδηλώσεις 

Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης – Αγ. Γεωργίου 1, ισόγειο

17:30 Μπαλνταφάν

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης πραγματοποιεί  στο χώρο του για τους μικρούς του φίλους Μπαλνταφάν με πολλές, πολλές εκπλήξεις. 

Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης

18:00 Μπαλνταφάν στη Λέσχη Συλ. Ποντίων Ν. Ξάνθης   

Μπαλνταφάν για του μικρούς μας φίλους… Πλούσιο πρόγραμμα με κλόουν μουσική και χορό.

Είσοδος 2€ 

Με την υποστήριξη του ΙΘΤΠ και του Συνδέσμου Ξεναγών Β. Ελλάδας

18:00 Ξενάγηση στην παλιά Ξάνθη

Δηλώστε συμμετοχή στην ξενάγηση «Η παλιά Ξάνθη τότε και τώρα» που θα πραγματοποιηθεί, ώστε να γνωρίσετε με επαγγελματία ξεναγό τις ομορφιές και την ιστορία της παλιάς πόλης. Για οργανωμένες ομάδες η ξενάγηση πραγματοποιείται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια των λαογραφικών εορτών.

Διάρκεια ξεναγήσεων 1,5 ώρα    

Δήλωση Συμμετοχής: 6976478073 – 2541091973

Κόστος συμμετοχής: 3 € 

Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

21:00 Κάτι Παίζει και τις Πέμπτες στο Μουσείο

«Ο μύθος του Ορφέα στην μεγάλη οθόνη»

ΕΛΜΕ / Κινηματογραφική Λέσχη ΦΕΞ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://elmexanthis.blogspot.gr/ τηλ. 2541025421- 693245175.

Σχετικά Άρθρα