slider Έβρος Τελευταία Νέα

Ενημέρωση και Ατομική Πρωτοβάθμια Υποστήριξη για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό

Στην Αλεξανδρούπολη και τo Διδυμότειχο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό και την ένταξη των ελεύθερων επαγγελματιών στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού. Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Η δράση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Έβρου και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Διδυμοτείχου & Περιφερείας (Σ.Β.Ε.Ε.Β.Δ.Π.) και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο Διδυμότειχο, έδρα του Σ.Ε.Ε.Β. (Βενιζέλου 19) στις 20:30μμ και την Παρασκευή 2 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη, στο 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307) στις 18:00μμ.
Η ημερίδα αποτελεί συνέχεια των δράσεων ενημέρωσης και υποστήριξης των μελών για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, που ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο του 2016 με στόχο την συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, CEO χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας BSS.
Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των μελών για τις δυνατότητες που προκύπτουν από την αξιοποίηση του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.
Επιπρόσθετα, θα γίνει ενημέρωση για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών έως 120 δόσεις από οφειλέτες ασφαλισμένους του τέως ΟΑΕΕ στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού, σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης με αριθ. οικ. 62134/4100 (ΦΕΚ Β΄4640/29 12 2017). Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια, να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού και να προβούν σε βιώσιμες λύσεις.
Με το πέρας της ημερίδας θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις ενώ τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν συνάντηση για προσωπική συμβουλευτική πρωτοβάθμια υποστήριξη, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπική συμβουλευτική θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας κατόπιν ραντεβού. Όποιο μέλος επιθυμεί να κλείσει ατομική συνάντηση μπορεί να επικοινωνήσει με τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο στο Επιμελητήριο Έβρου 2551035848 εσωτ 21 ενώ θα υπάρχει δυνατότητα να δηλώσουν ενδιαφέρον την ημέρα της ημερίδας.

Σχετικά Άρθρα