Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Υψηλά κερδοφόρες επενδύσεις με τη Binatex και τις δυαδικές επιλογές

Αυτό το άρθρο έχει συνταχθεί σε μια περίοδο, όπου οι τραπεζικές καταστροφές γίνονται όλο και πιο συχνές, τα επιτόκια πέφτουν σε εξωφρενικά χαμηλά ποσοστά και η βιομηχανία ακινήτων είναι ανεξέλεγκτη.

Η βιομηχανία των επενδύσεων έχει αλλάξει και έχουν εισαχθεί νέα ονόματα, όπως η Binatex. Οι δυαδικές επιλογές αποτελούν επανάσταση και πλέον η βιομηχανία δεν είναι αυτό που ήταν. Έχουμε μπει σε μια εποχή καινοτομιών και τεχνολογιών, γι’ αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε αυτές τις τάσεις. Οι σύγχρονοι επενδυτές μαθαίνουν το μάθημά τους και καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι αν έχετε επενδύσει, χρησιμοποιώντας παλιές μεθόδους, ρισκάρετε να χάσετε το κέρδος.

Ζούμε σε μια νέα εποχή και θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέες απαιτήσεις.

Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναθυμηθούμε τις χρηματιστηριακές αγορές. Οι αξίες ακινήτων, οι δείκτες και τα μερίσματα είναι όροι, που χρησιμοποιούνται ευρέως ακόμα και από ανθρώπους σε υψηλές θέσεις, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται συντηρητικοί. Δυστυχώς, οι κυβερνήσεις άρχισαν θυμούνται τα χαμένα πλεονεκτήματα και αναφέρουν ότι εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στις επενδύσεις. Δεν έχει σημασία το πόσο γνωστές είναι οι μέθοδοι και τα εργαλεία των επενδύσεων, τα πλεονεκτήματα είναι κοινά. Οι υψηλές απαιτήσεις για εισχώρηση, οι υψηλές προμήθειες των χρηματομεσιτών και άλλα ακριβά έξοδα δείχνουν, ότι είναι αδύνατον να εισέρθετε στην αγορά αν δεν είστε πλούσιοι.

Για παράδειγμα, για να ανοίξετε λογαριασμό σε μια χρηματομεσιτική εταιρεία, η οποία λειτουργεί με πραγματικές αξίες της αγοράς, χρειάζεστε μια κατάθεση από 5 έως 10000 δολάρια. Επιπλέον, η πλειονότητα μετοχών κοστίζει περί τα 100 δολάρια έκαστη. Ως αποτέλεσμα της αύξησης στην τιμή που σχετίζεται με τις επενδύσεις, την ευθραυστότητα των χαμηλών ενεργών και τη μείωση της επενδυτικής περιόδους, πολλοί αποφάσισαν να επιλέξουν τις υπηρεσίες ειδικών και επενδυτικών συμβούλων, των οποίων η αμοιβή κοστίζει έως και το 30% του κέρδους.

Η απάντηση είναι οι δυαδικές επιλογές. Αυτά είναι καινοτόμα προϊόντα της χρηματομεσιτικής αγοράς, όπου έχουν το ρόλο της επένδυσης στο χρηματιστήριο, σε συνάλλαγμα και αγορές συναλλαγών, προσβάσιμες σε όλους. Οι δυαδικές επιλογές αποτελούν μια εναλλακτική έναντι στις συμβάσεις μετοχών και καθορίζονται από τις μελλοντικές τάσεις της κίνησης μιας τιμής, χωρίς την πάγια συναλλαγματική ισοτιμία. Για τις δυαδικές επιλογές, δεν αγοράζεις ένα οικονομικό ενεργό, αλλά μαντεύεις την κίνηση μιας τιμής, καθοδικά ή ανοδικά, βγάζοντας κέρδος από τις διακυμάνσεις. Με τις δυαδικές επιλογές, το ρίσκο και τα πιθανά κέρδη είναι γνωστά πριν την επένδυση. Οι επενδυτές δουλεύουν με εισοδήματα και προβλεπόμενους κινδύνους, κάτι που τους επιτρέπει να έχουν αποτελεσματικό σχεδιασμό και ακριβή στρατηγική.

Πώς δουλεύει αυτό;

Για παράδειγμα, η χρηματομεσιτική εταιρεία, που ονομάζεται Binatex, είναι ένας από τους εκπροσώπους της αγοράς των δυαδικών συναλλαγών. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 10 δολάρια και η ελάχιστη τοποθέτηση είναι 1 δολάριο. Την ίδια στιγμή, η περίοδος διαθεσιμότητας των συμβάσεων μπορεί να διαρκεί από ένα λεπτό έως και ένα έτος, κάτι που επιτρέπει το σχεδιασμό του χρόνου, που επενδύεται στο χρηματιστήριο. Οι αποφάσεις είναι ανεξάρτητες και μπορείτε να επιλέξετε συναλλαγές (εκμεταλλευόμενοι τη σύντομη περίοδο των συμβολαίων) ή επενδύσεις (κάνοντας προσπάθεια για μια ελάχιστη περίοδο 6 μηνών).

Σε μια παραδοσιακή χρηματομεσιτική εταιρεία, κοστίζει περί τα 100 δολάρια, για να αγοράσετε πολύτιμους τίτλους και να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων, χρειάζεστε το λιγότερο 5000 δολάρια, με απόδοση το πολύ 30% το χρόνο. Από την άλλη, με τη Binatex μπορείτε να επενδύσετε με τις δυαδικές επιλογές μόνο ένα δολάριο, κερδίζοντας τουλάχιστον το 70% από κάθε συμβόλαιο κι αποφασίζοντας την ίδια στιγμή τους όρους διαθεσιμότητας. Αυτό το πλεονέκτημα προωθεί την ανεξάρτητη διαχείριση του επενδυτικού χαρτοφυλακίου με την πιθανότητα να προσθέσετε οποιοδήποτε αριθμό ενεργών επιλογών και κινδύνων διαφοροποίησης, όσο το δυνατόν περισσότερο, χωρίς την επένδυση μεγάλων χρηματικών ποσών.

Γιατί θα πρέπει να επενδύετε σε εταιρείες όπως την Apple, τη Microsoft και τη Google, όπου μπορεί να περιμένετε χρόνια για να βγάλετε κάποιο κέρδος, όταν μπορείτε να κερδίσετε πάνω από 90% όσων έχετε επενδύσει, χρησιμοποιώντας την προαναφερόμενη μέθοδο, μέσα σε λίγες ώρες. Οι δυαδικές επιλογές είναι μια σχετικά απλή μέθοδος για να βγάλετε χρήματα, ενώ απαιτεί λίγο χρόνο, επενδύσεις και πληροφορίες.

Στην ιστοσελίδα Binatex, σας προσφέρεται ένα προσωπικό γραφείο για συναλλαγές με τερματικά, που βρίσκονται σε αυτό το γραφείο, πολυάριθμα υλικά για εκπαίδευση, ανάλυση της αγοράς και επενδυτικές ιδέες. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η επένδυση φτάνει μακριά, καθώς πολλοί άνθρωποι το βλέπουν ως μια πραγματικά αποτελεσματική μέθοδο, που είναι προσιτή σε όλους.

Σχετικά Άρθρα