slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η Ντόρα έκοψε την βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Ξάνθης. Είπε ότι το 2018 θα είναι η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη | 67 Φωτογραφίες (συνάντηση και με εργαζομένους της ΣΕΚΑΠ)

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκοψε πριν λίγη ώρα την βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Ξάνθης σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο eillso. Προηγήθηκε ομιλία της σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τόνισε ότι το 2018 θα είναι θα είναι η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός, ο Περιφερειάρχες ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο Σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, Δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη της ΝΔ.

Πριν την εκδήλωση παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και είπε ότι η Θράκη δεν φοβάται κανέναν (αναφερόμενη στον κ. Ερτογάν) ενώ τόνισε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ίδια θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμη και χωρίς αξίωμα… Πριν την συνέντευξη συναντήθηκε για πολύ ώρα με εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ και ενημερώθηκε από τον πρ. υπουργό κ. Αλέκο Κοντό και τους συνδικαλιστές για το πρόβλημα που έχει δημειουργηθεί στην εταιρία.

Το πρόγραμμα της Ντόρας για αύριο Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

08:15 Επίσκεψη στη Διομήδεια

09:20 Συνάντηση με το Δήμαρχο Σμίνθης Καπζά Τζεμήλ

09:40 Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Μύκης

10:20 Επίσκεψη στον Κένταυρο

11:15 Επίσκεψη στον Εχίνο

12:45 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην αντιπεριφέρεια

13:30 Συνάντηση με το Δήμαρχο Ξάνθης  Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο

Βίντεο από την ομιλία της Ντόρας…

Φωτογραφίες

Η συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ την οποία κανόνισε ο Αλέκος Κοντός

Η συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ

Η κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης

Η κοπή της βασιλόπιτας

Σχετικά Άρθρα