slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αστυνομικό Δελτίο | 26-1-2018

Κομοτηνή, 25 Ιανουαρίου 2018

 Συνελήφθη 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης

Κατασχέθηκαν 95 λίτρα πετρελαίου και 191 φιάλες αλκοολούχων ποτών  

Συνελήφθη στις 24-1-2018 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης.   

Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, πραγματοποίησε είσοδο στη χώρα μας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος, μεταξύ άλλων, 4 δοχεία, που περιείχαν 95 λίτρα πετρελαίου και 191 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο ελληνικό δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.    

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και οι παραπάνω ποσότητες πετρελαίου και αλκοολούχων ποτών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Κομοτηνή, 25 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις  

Συνελήφθη στις 24-1-2018 το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.   

Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, χθες το μεσημέρι στη Δράμα, ευρισκόμενος εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του, προέβαινε σε ακόλαστη πράξη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.  

Κομοτηνή, 25 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Βουλγαρίας οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 24-1-2018 το πρωί, σε επαρχιακή οδό του νομού Έβρου πλησίον του οικισμού Λουτρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 35, 35 (άντρες) και 25 (γυναίκα) ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ερυθραίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί  εντόπισαν τους δύο δράστες ηλικίας 30 και 25 ετών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 35χρονος και με το οποίο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 30χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του νόμου περί όπλων, καθόσον στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν μία (1) σιδερογροθιά και δύο (2) μαχαίρια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

 

Σχετικά Άρθρα