slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Έξι κιλά κάνναβης και ένα πιστόλι έφεραν Βούλγαροι και τα «πούλησαν» σε αστυνομικό της Κομοτηνής. Κατέληξαν στον εισαγγελέα

Συνελήφθησαν, στις 15-1-2018 το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή του Ροδίτη Ροδόπης, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρία μέλη συμμορίας, που ενέχονται σε περίπτωση πώλησης ναρκωτικών και εμπορίας όπλου.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, υπηκόους Βουλγαρίας, ηλικίας 29, 29 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε συμμορία, πώληση ναρκωτικών, εμπορία όπλου και αντίσταση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών και όπλων, πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των συλληφθέντων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν οι τρεις δράστες, διότι πούλησαν σε αστυνομικούς, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές, 6.424 γραμμάρια κάνναβης και ένα πιστόλι κρότου.

Οι δράστες προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό από τις διωκτικές αρχές, είχαν αποκρύψει τα ναρκωτικά και το όπλο στο εσωτερικό των τεσσάρων ελαστικών και σε κρύπτη στη μηχανή του οχήματος, με το οποίο τα μετέφεραν.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 6.424 γραμμάρια κάνναβης, 1 πιστόλι κρότου, 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 4 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα