slider Εκδηλώσεις Τελευταία Νέα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών στην Ξάνθη | φωτογραφίες

Κείμενο Φωτογραφίες π.Αντώνιος Βούλκος

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17η Δεκεμβρίου 2017 στις 6:00 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του ιερού καθεδρικού ναού της του θεού Σοφίας Ξάνθης με την ευλογία και την παρουσία του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου μας , Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος η Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθωρίου.

Τα κατηχητόπουλα των Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως και ιδιαιτέρα των Ενοριακών Ιερών Ναών του Αγίου Ελευθερίου και του Αγίου Νικολάου Ξάνθης , μας μετέφεραν με τον δικό τους τρόπο στο πνεύμα των εορτών που αναμένουμε με αποκορύφωμα την εορτή της κατά Σάρκα Γεννήσεως του Χριστού μας , τα Χριστούγεννα.

Με την άοκνη φροντίδα της Κατηχήτριας κας Ευαγγελίας Ριτζαλεου και την ηχητική τεχνική υποστήριξη του κ.Μάριου, με ποιήματα και τραγούδια μας μετέφεραν νοερά στην φτωχική παγωμένη φάτνη της μακρινής Βηθλεέμ όπου γεννήθηκε ο λυτρωτής μας Χριστός.

Ο υπεύθυνος των κατηχητικών συνάξεων Μέγας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Άνθιμος Κωσταράκης, ευχαρίστησε τους γονείς που στέλνουν ακόμη τα παιδιά τους στο κάλεσμα αυτό της Εκκλησίας, συνεχάρη τα ίδια τα παιδιά για την πολλή όμορφη γιορτή που παρουσίασαν, ενώ την όλη εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων, με την ευχή τα φετινά Χριστούγεννα να είναι ευλογημένα με τον Χριστό στην καρδιά μας.

Σχετικά Άρθρα