slider Τελευταία Νέα

Στην Σταυρούπολη ο Αι Βασίλης έφτασε με… πυροσβεστικό όχημα ! | εκδήλωση της ένωσης παλαιών προσκόπων 2 ου Συστήματος Ξάνθης

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 20/12/2017
Ο Αι ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ!
Για μια ακόμη φορά η Ένωση μας κοντά στα παιδιά της ακριτικής παρανέστιας περιοχής του Νομού μας.
Όπως κάθε χρόνο, ο Δημήτρης έβαλε την στολή του Αι Βασίλη, γέμισε τον μεγάλο του σάκο, ανέβηκε στο πυροσβεστικό όχημα, που είχε κανονίσει να είναι έτοιμο για την περίσταση ο Τάσος και τράβηξε για την πλατεία της Σταυρούπολης. Εκεί τον περίμεναν τα παδιά του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου της μικρής κωμόπολης.

Παιδιά από όλα τα παρανέστια χωριά του Ν. Ξάνθης. Μόλις στολίσανε το δέντρο της πλατείας με στολίδια που είχανε κάνει μόνα τους με έκπληξη ακούσανε τις σειρίνες της πυροσβεστικής και η έκπληξη τους έγινε τρελή χαρά όταν είδαν τον Αι Βασίλη να κατεβαίνει από το όχημα. Μαζί με τον Αι Βασίλη και τα δύο ξωτικά, η Ελένη και η Κατερίνα, μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Ορφέα. Η Ελένη μάλιστα , παλιά βαθμοφόρος της Ομάδας μας, βοήθησε τον Αι Βασίλη να μοιράσει τα δώρα που πήρανε και ετοιμάσανε ο πανταχού παρών Στέλιος και ο διακριτικός παπα Παναγιώτης μέλη και αυτοί του τοπικού Συλλόγου.
Κάλαντα, χαρούμενες φωνές, τρέξιμο, παιχνίδια, φωτογραφίες, χρώματα, ζωντάνια γέμισαν την μικρή πλατεία. Όπως τον παλιό καλό καιρό.
Να μη το ξεχάσω, στην εκδήλωση ήμουν και εγώ, πήρα και δώρο απο τον Αι Βασίλη, την μεγαλύτερη σοκολάτα. Δώρα πήραν και οι πυροσβέστες και όλοι οι δάσκαλοι.
Παράπονο, κανένας.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σχετικά Άρθρα