slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Πρακτικές συμβουλές για να μην χαλάσουν οι γιορτές μας

Η λαχτάρα για την χαρά των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς, είναι το ποιο όμορφο αίσθημα, αυτό, η αναμονή μιας βέβαιης χαρά που θα έρθει. Τι ποιο γλυκό τι ποιο σίγουρο.

Ε ναι, πάνω στην σιγουριά μας και στην λαχτάρα μας, η αγορά θα είναι πάντα αγορά.

Η λαχτάρα της αγοράς είναι ή άλλη, μόνο το κέρδος. Προσοχή στις εκπτώσεις & Προσφορές.

Τις μέρες αυτές, η αγορά φορτώνεται με όλα τα καλούδια της κυρίως από την Κίνα και από οπουδήποτε βρίσκει ή έχει κλείσει συμφωνίες, πρόσφορες, τιμές χονδρικής.

Τρόφιμα, Ρούχα, στολίδια, φωτάκια, καλλυντικά, πρόσθετα υγείας κ.α. γεμίζουν πανέμορφες διαφημίσεις, πάρτο και αυτό για τις γιορτές. Πολλές όμως είναι οι παραπλανητικές διαφημίσεις.

Η λαχτάρα της αναμονής ολοκληρώνεται με την δυνατότητα αγοράς των πραγμάτων αυτών που γεμίζουν την αγορά και αυτό, μόνο όμως, αν χωράει στο πορτοφόλι μας.

Για αυτό, θα ολοκληρώσουμε με επιτυχία την χαρά της αναμονής, αν με πολύ λίγο κόπο, μαζί οι άνθρωποί σας, αυτό το μαζί είναι μεγάλη χαρά θα δείτε, για μισή ώρα να γράψετε σε χαρτάκι/κια  αριθμητικά ποια πράγματα και πόσα θα αγοράσετε. Να είστε σίγουροι και το εγγυούμαστε, πως αν κάνουν π.χ 60 €, γυρνώντας από την αγορά θα έχετε ξοδέψει 160 € !!!! ΝΑΙ.

Αλλά αυτό δεν αναιρεί την χρησιμότητα του σημειώματος, επειδή, εκεί, στην αγορά χανόμαστε και ξεχνάμε όλοι μας.

Τώρα ακόμα στολίζουμε το Δέντρο. Οι τιμές υψηλότερες στο Π. Φάληρο, προσιτές στην Λ. Αλεξάνδρας, μεγάλη διαφορά, προσέξτε το αυτό, μην καρφώνεστε στο πρώτο ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ.

Στολίδια, προσφορές στα email μας, που όμως είναι 30% ακριβότερα και χωρίς την χαρά της αγοραίας βόλτας, έλεος με το ιντερνέτ πια.

Ρούχα κλπ για δώρα, η αναζήτηση στο διαδίκτυο προσφέρει με επίσκεψη στο μαγαζί του μετά, 300% φθηνότερα ίδια προϊόντα, Αμ πώς, άλλο το ένα άλλο το άλλο στο ιντερνέτ.

Κουραμπιέδες Μελομακάρονα, ε εδώ παρακαλώ, πρώτα να δοκιμάσουμε, όχι από το ειδικό δισκάκι του καταστήματος, αλλά από την φορτωμένη λαμαρίνα, αν επιτρέπει, αλλιώς παίρνουμε ένα ψωμί, να είναι όμως 360 γρ στα 75 λεπτά, λέμε ευχαριστώ και πάμε αλλού, ή παίρνουμε στο μεταλλικό κουτί Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης ή Χίου μαστίχα με γύρω στα 8 € τα 450 γρ..

Κρέας, συνιστάται επιμέλεια και προσοχή και στον χασάπη της γειτονιάς μας, να μας δώσει αυτό και την ποσότητα που θέλουμε. Έξω από το θάλαμο να μην φαίνεται ρόδινο με τον ειδικό φωτισμό. Τώρα, για τα εγχώρια και τα εισαγόμενα, μια και κυριαρχεί η μπαλαντέρ τουρκουάζ σφραγίδα, μην σας μπερδέψουμε. Ρωτήστε τον χασάπη την προέλευση αν σας ενδιαφέρει.

Γαλοπούλα, ε μην τσιγκουνευτείτε, είναι το καλυτερότερο από τα αναμενόμενα και μοναδικής νοστιμιάς, φαγώσιμο ντέ. Έχουν θερμόμετρο σχεδόν όλες και άπειρες συνταγές στο ιντερνέτ που χάνεις την δίαιτά σου και χαλάλι της.

Μερικά πράγματα από το ΙΝΚΑ, προϋπόθεση να μην χαλάσουν οι γιορτές μας.

Μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι, δέντρο και φωτάκια απαγορεύεται νερό πάνω τους !!!.

Σταθερή στήριξη του δέντρου απαραιτήτως, μην γίνουν όλα μαντάρα από απροσεξία.

Τυριά βούτυρα αλλαντικά καλή ψύξη και συντήρηση.

Γαλοπούλα, απόψυξη και μόνο αφού πάρει θερμοκρασία περιβάλλοντος μετά στον φούρνο.

Παιχνίδια για παιδιά, όχι αιχμηρά ούτε πολεμικά ούτε οσμίζοντα ούτε ξεφάφοντα, ούτε γλυφόμενα, ούτε θερμαινόμενα.

Οδήγηση, ειδικά τώρα στις γιορτές, ποτέ πιωμένοι, ποτέ – ποτέ. Δεν περνάμε κόκκινο ούτε αν ρίχνουν σφαίρες, είμαστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο είναι ασφαλές από το σέρβις μας που φροντίσαμε πριν.

Επισκέψεις σε φίλους και τραπεζώματα σε άλλα σπίτια, μανιτάρια μμμμμμμ, εν τάξει είναι ασφαλή, φεύγοντας να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε σε κατάσταση αυτομετακίνησης.

Σαλάτες, Κόκκινες Πιπεριές, Αβοκάντο, Ρόδια, Λάχανο, Μαρούλια, Μυλόξυδο, Βαλσάμικο, Ρόκα ΝΑΙ, πολλές σαλάτες για το καλό μας, και ΙΝΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

Αποσυμφορητικά συναχιού, συμπληρώματα διατροφής, Ελληνικές Web προσφορές και Fake 500% ακριβότερα από το EBay. Και … αδυνάτισμα γίνεται μόνο με δίαιτα και τρέξιμο. Ε ΝΑΙ.

Σχετικά Άρθρα