slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης συγχαίρει τον Στ. Μωραϊτη πρώην πρόεδρό της για την επανεκλογή του στην προεδρία του Επιμελητηρίου

Συγχαίρουμε το στέλεχος της παράταξης μας και πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης κ. Μωραΐτη Στυλιανό για τη συντριπτική επικράτηση του συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του οποίου ηγείτο, στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης, που διεξήχθησαν στις 3-4 Δεκεμβρίου 2017. Απαιτεί ιδιαίτερη μνεία, ότι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του εν λόγω συνδυασμού χαρακτηριζόταν από τις βασικές αρχές της παράταξης μας, την πολυφωνία και την ευρεία συνεργασία.

Η μαζική προσέλευση των επιχειρηματιών της πόλης αναδεικνύει τη τεράστια σημασία του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην καθημερινότητα του ελεύθερου επαγγελματία, ενώ το ποσοστό 82% που έλαβε ο συνδυασμός του κ. Μωραΐτη αποτελεί την μέγιστη αναγνώριση του έργου του Επιμελητηρίου
τα τελευταία έξι χρόνια, όπως και την ποιότητα των υποψηφίων του Συνδυασμού.
Σε μια εποχή, κατά την οποία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί τον βασικό εχθρό της επιχειρηματικότητας και οι τοπικοί βουλευτές απουσιάζουν πλήρως από τις καθημερινές ανάγκες των ελ. επαγγελματιών, η εκλογή του κ. Μωραΐτη και των μελών του συνδυασμού του, αποτελεί ένα βασικό θεμέλιο για την ανάδειξη και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος         Πατεράκης Μιχαήλ

Σχετικά Άρθρα