slider Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Ήταν όλη η Ξάνθη….για το Μουσικό σχολείο- Μεγάλη προσέλευση στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή

 Με εντυπωσιακή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού σχολείου Ξάνθης, την περασμένη Πέμπτη στο δημοτικό αμφιθέατρο της πόλης.
Η προσέλευση ξεπέρασε τις όποιες προσδοκίες και οι θεατές που παρευρέθηκαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις όμορφες μουσικές προσπάθειες των παιδιών.
Πολλά θετικά σχόλια και ευχαριστίες ακούστηκαν για την ολόθερμη παρουσία και συμμετοχή του Μητροπολίτη Ξάνθης κκ Παντελεήμονα, που έδειξε ενθουσιασμένος από την προσπάθεια των μαθητών, μοιράζοντας συγχαρητήρια και ευχές.
«….Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Δ/νση, οι καθηγητές και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο σε αυτά τα παιδιά»  τόνισε στον εναρκτήριο λόγο του ο διευθυντής του Μουσικού σχολείου, αναφερόμενος και στην άριστη σχέση συνεργασίας που υπάρχει με τις τοπικές αρχές.
Καταχειροκροτούμενος από το κοινό ο κ. Ρούμογλου μοιράστηκε με τον κόσμο τον κοινό στόχο που έχει βάλει το σχολείο : «Να γίνουμε συμπορευτές στο όραμα των μαθητών που μας ξεπερνά όλους». Τελειώνοντας την εκδήλωση και δείχνοντας την έκδηλη ικανοποίηση τους οι Ξανθιώτες δήλωσαν «εθελοντές και συμπαραστάτες στο έργο, όσο και θεατές στις ετήσιες δράσεις του σχολείου».
 
Συνεχίζοντας την Παρασκευή σε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα οι μαθητές είπαν μουσικά κάλαντα σε Μητροπολίτη, Αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους Ξάνθης και Αβδήρων, αλλά και στον διευθυντή ΔΔΕ κ. Παπαθανασίου.  
Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο για το Μουσικό σχολείο Ξάνθης και το νέο έτος έρχεται με απαιτήσεις, καθώς προγραμματίζονται ήδη διοργανώσεις και μουσικές εκδηλώσεις στο διεθνές μπασκετικό τουρνουά του Λεύκιππου, στις Απόκριες, αλλά και στο μεγάλο φεστιβάλ «Ξάνθη ονείρου Πόλις» για την άνοιξη. Φαίνεται ότι μαθητές και καθηγητές έχουν βρει την «δική τους χημεία» στις αίθουσες του μουσικού σχολείου Ξάνθης και το αποτέλεσμα βγαίνει αβίαστα εντυπωσιακό.
 
«Ας είναι το νέο έτος 2018 η χρονιά μας»
φώναξαν οι μαθητές του σχολείου και γιατί όχι αφού η μουσική ενώνει όλους τους ανθρώπους !
φώτο αρχείου!!!

Σχετικά Άρθρα