«ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ…» έρχεται στην Ξάνθη αυτήν την Δευτέρα - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Πολιτισμός Τελευταία Νέα

«ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ…» έρχεται στην Ξάνθη αυτήν την Δευτέρα

…Ανθρώπινες κραυγές ταριχευμένης απόγνωσης, σ’ έναν έρωτα που πεθαίνει. Μια δραματική ερωτική ιστορία σε μια χώρα που φλέγεται…

… η αλληλεγγύη, δεν υποκύπτει σε κανόνες και χρώματα. Έχε το νου σου, μόνο. Φυλάξου από τις κακοτοπιές. Ακόμα κι εδώ, ελλοχεύει το κακό συναπάντημα. Η φτιασιδωμένη ιδιοτέλεια. Ο καιροσκοπισμός και η απάτη.

Σκύψε στις ρίζες. Στο παρελθόν, στις πηγές. Πιες και ξεδίψασε. Φωτίσου. Ανασκουμπώσου και δημιούργησε τελικά. Ξεκίνα να ολοκληρώνεις, να σουλουπώνεις, να δίνεις οντότητα, σχήμα, στα θραύσματα των συναισθημάτων. Δίπλα σου κείνται.

Δούλεψε ρήγματα στο σάπιο κύκλο. Χτίσε, εσύ, τον κόσμο που ονειρεύεσαι. Η δική μου εναλλακτική; Αγάπη, συνείδηση, αλληλεγγύη, εργατικότητα, δημιουργία, μωρά.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας, θα βρεθεί στην πόλη της  Ξάνθης την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, για να παρουσιάσει τη νέα ερωτική – πολιτική του νουβέλα, με τίτλο «ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ…» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Όστρια.

Η παρουσίαση (σε συνεργασία με το Θέατρο «Ανατολικά του Νέστου» και την ευγενική χορηγία του «HOTEL Z PALACE & CONGRESS CENTER») θα γίνει στο ΘΕΑΤΡΟ Ανατολικά του Νέστου (Βελισσαρίου 26, Ξάνθη), στις 20:00.

Θα παρουσιάσουν, ο κύριος  Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος (Δήμαρχος Ξάνθης) και η κυρία  Σταυρούλα Δαλάτση (Συγγραφέας), ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η κυρία  Πολυξένη Καρακατσάνη (Ηθοποιός – Σκηνοθέτης).

Σχετικά Άρθρα