Επίσκεψη των Πρυτανικών αρχών στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’ - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Επίσκεψη των Πρυτανικών αρχών στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 μετέβη στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αποτελούμενη από τον Πρυτανεύοντα κ. Σταύρο Τουλουπίδη και τους Αναπληρωτές Πρύτανη κ. Φώτιο Μάρη, Παντελεήμονα Μπότσαρη και Νικόλαο Αγγελούση.

Η αντιπροσωπεία του Δ.Π.Θ. έγινε δεκτή από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στο κέντρο της Αθήνας. Στην εποικοδομητική συνάντηση με τον Μακαριώτατο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, στο έργο που επιτελεί εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης με γνώμονα τους φοιτητές του, και στο σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την Αρχιεπισκοπή.

Ο Πρυτανεύων κ. Τουλουπίδης  παρέδωσε στον Μακαριώτατο τον τιμητικό τόμο που εκδόθηκε από το Δ.Π.Θ. για την αναγόρευσή του ως Επίτιμου Διδάκτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, τον Απρίλιο του 2016, ευχήθηκε στον Μακαριώτατο για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαήμερου και ζήτησε την ευλογία του για τους παριστάμενους και όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και φώτιση σε όλους.

Σχετικά Άρθρα