Δεν νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική του ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας από την Ξάνθη| ανακοίνωση του διοικητού του νοσοκομείου - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
slider Έβρος Τελευταία Νέα

Δεν νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική του ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας από την Ξάνθη| ανακοίνωση του διοικητού του νοσοκομείου

Στις 22 Δεκεμβρίου πάγωσε το πανελλήνιο η είδηση ότι ένας 49χρονος πατέρας με ψυχολογικά προβλήματα από την Ξάνθη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την 18χρονη κόρη του. Αφού τη στραγγάλισε, αυτοκτόνησε αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε πως σκότωσε την κόρη του επειδή είχε σχέσεις με ένα νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που της είχε απαγορεύσει!

Λίγες μέρες μετά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης καταγγέλλοντας το «Πρώτο Θέμα» που δημοσίευσε την είδηση με ψευδή στοιχεία, μιας και στο άρθρο αναφερόταν πως ο δράστης νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Αλεξανδρούπολης, κάτι που δεν ισχύει.

Πολλά ήταν και τα μέσα (τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικής εμβέλειας) τα οποία παρασύρθηκαν και αναπαρήγαγαν το εν λόγω δημοσίευμα με αποτέλεσμα να δυσφημιστεί αδίκως αυτή τη φορά η πόλη της Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο.

Η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Αδαμίδη:

Το «Πρώτο Θέμα»: 22/12/2017 δημοσίευσε για τον ψυχιατρικό ασθενή που σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε στην Ξάνθη: «Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Αλεξανδρούπολης απ’ όπου βγήκε με τριήμερη άδεια». Η πληροφορία αυτή είναι ψευδής, διότι ο συγκεκριμένος ασθενής δεν νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά σε ιδιωτική κλινική άλλου νομού της Βόρειας Ελλάδας, απ’ όπου και πήρε τριήμερη άδεια.

Εκείνο που είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι η ευκολία με την οποία το «Πρώτο Θέμα», στην προσπάθειά του να απαξιώσει και να συκοφαντήσει τα δημόσια νοσοκομεία δημοσιεύει ψευδείς πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώσει από τα επίσημα στοιχεία του νοσοκομείου. Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, επιφυλασσόμενοι της άσκησης ενδίκων μέσων.

Με πληροφορίες από το e evros.gr

Σχετικά Άρθρα