slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Υποψήφιος με την «Επιχειρηματική Δράση-Αναπτυξιακή Πορεία» ο Κώστας Καφφετζής στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Την υποψηφιότητα του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης με την παράταξη «Επιχειρηματική Δράση-Αναπτυξιακή Πορεία» με υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Στέλιο Μωραϊτη, ανακοίνωσε ο κ. Κωνσταντίνος Καφφετζης επιχειρηματίας έμπορος αυτοκινήτων και ιδιοκτήτης της Concepts security.

Όπως αναφέρει:

”Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι

Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης με την παράταξη «Επιχειρηματική Δράση-Αναπτυξιακή Πορεία» με υποψήφιο πρόεδρο τον επιτυχημένο πρόεδρο Στέλιο Μωραϊτη, η οποία παράταξη είναι ανεξάρτητος συνδυασμός και δε χρίζει κομματικής διάκρισης.

Στόχος μου είναι να υπάρχει μια δυνατή εκπροσώπηση στον τομέα των επαγγελματιών της Ξάνθης και στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγέλματος παρέχοντας του υποστήριξη και καθοδηγώντας των στο δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τοπίο ώστε κάθε επιχείρηση να αναπτύσσετε με στρατηγικό σχέδιο αποφεύγοντας κακοτοπιές.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσουμε τον θεσμό ώστε μακριά από πολιτικά κόμματα και ιδιωτικά συμφέροντα να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης του τόπου μας, προσφέροντας οφέλη στην τοπική μας οικονομία.

Η δική σας ενεργή συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές όσο και στήριξη της προσπάθεια μας θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση από κοινού των προβλημάτων σε όλους τους παραγωγικούς τομείς.

Η Εκλογική Επιτροπή του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των 21 αιρετών μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ θα διεξαχθούν:

την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 9:00- 19:00

την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 9:00- 17:00

στο κτίριο του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα