slider Τελευταία Νέα

Μπράβο στους “Κατασκηνωτές” | (φωτογραφίες + video)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Τα λόγια είναι λίγα όταν οι πράξεις ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Ένα μεγάλο μπράβο στον σύλλογο κατασκηνωτών, στον πρόεδρο Δημήτρη Μπαχαρίδη  και στους υπεύθυνους συλλογής Βασίλη Παυλικιάνο και Νίκο Κουτσούδη  που με πρωτοβουλία τους μαζεύτηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής μετά και από την άμεση ανταπόκριση των Ξανθιωτών!

Το ευχαριστήριο μήνυμα του συλλόγου:

– Όσο υπάρχουν άνθρωποι. // Για όλους εσάς τους πολίτες εθελοντές της Ξάνθης που θυσιάσατε ώρες από την χαλαρότητα της Κυριακής, που βάλατε τα εγώ και τα θέλω σας σε δεύτερη προτεραιότητα σήμερα και ξεβολευτήκατε για να γίνετε μέρος της ανακούφισης, για την προσπάθεια που καταβάλλετε, για τα χρήματα που δαπανήσατε και τα χρηστικά είδη που χαρίζετε αποδεικνύοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη σας προς τους συνανθρώπους που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες και χρήζουν άμεσης βοήθειας, για τα νέα παιδιά που με περίσσεια ανιδιοτέλεια ήταν εκεί να προσφέρουν, για αυτούς που επικοινώνησαν και υποστήριξαν τη σημερινή δράση, για όλους τους πολίτες της Ξάνθης που βρεθήκατε στο Σπιτάκι συμμεριζόμενοι την ανάγκη των άλλων, ναι για όλους εσάς, ειλικρινά ευχαριστούμε για την συγκινητική ανταπόκριση και δυναμική συμμετοχή. #volunteers #xanthi #thrace #support #bethechange #spitaki #floodRelief #donate – Στην Ξάνθη και τη Θράκη, ευτυχώς η αγάπη και η ανθρωπιά του κόσμου για τον συνάνθρωπο, ακόμη περισσεύουν.

Ευχαριστούμε θερμά την επαγγελματία Σοφία Βαρσάμη η οποία ανταποκρίθηκε και προσέφερε περισσότερα από 50 καινούργια ζευγάρια παπούτσια από το κατάστημα της.

 

Σχετικά Άρθρα