slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Με κάθε επισημότητα ο Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης | 25 φωτογραφίες

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με όλες τις τιμές εορτάστηκε η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων από το Δ Σώμα Στρατού. Στα πλαίσια του προγράμματος που περιελάβανε Έκθεση φωτογραφίας, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 με θέμα «Βαλκανικοί Πόλεμοι», στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου, του Στρατοπέδου «ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ» (Ξάνθη) και επετειακή ομιλία με ιστορική αναδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων πλαισιωμένη με μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής του Σ. Στρατού.

Από την Κυριακή 19 έως και τη Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, Έκθεση φωτογραφίας, με θέμα «Βαλκανικοί Πόλεμοι», που φιλοξενήθηκε στο φουαγιέ της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 το πρωί στις 11:00 Επίσημη δοξολογία, στον Ιερό Ναό Της του Θεού Σοφίας (ΞΑΝΘΗ). Ενώ στις 11:30 Κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης. Ακολούθησε στις 12:00 Παράθεση καφέ στη ΛΑΦ Ξάνθης.

Ενώ για πρώτη φορά σήμερα από τις 10:00 έως τις 13:00  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση επίδειξης μέσων και οπλικών συστημάτων, στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων!

Σχετικά Άρθρα