slider Γενική Καβάλα Τελευταία Νέα

ΛΥΔΙΑ- EUROMEDICA: Από εδώ ξεκινά ο ιατρικός τουρισμός στην Α.Μ.-Θ. | γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου (video + φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου. Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Λυδία»

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν σήμερα 26 Νοεμβρίου 2017 στις 12 και 30 το πρωί τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου κέντρου ιατρικής αποκατάστασης και αποθεραπείας EUROMEDICA – ΛΥΔΙΑ Α.Ε. στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Τον αγιασμό του κέντρου τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Φιλίππων κ. Στέφανος. Ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης κ Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας κ.Τσανάκα, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Καβάλας κ. Κροκίδης και στο τέλος ο πρόεδρος κ ιδιοκτήτης κ. Ζαχαράκης Κώστας.

Αμέσως μετά κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων και ακολούθησε δεξίωση στην αυλή του κέντρου.

Το EUROMEDICA – ΛΥΔΙΑ, ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας της Ευρώπης το οποίο βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.
Παρέχει υπηρεσίες Υγείας – Νοσηλείας – Αποκατάστασης – Αποθεραπείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς παράλληλα διαθέτει την επιστημονική γνώση και υποδομή για να αντιμετωπίζει όλες τις παθήσεις του νευρικού, μυϊκού, ερειστικού, κυκλοφορικού και αναπνευστικού συστήματος με τον πιο σύγχρονο και πλήρη παγκοσμίως εξοπλισμό.

Δημιουργήθηκαν 50 θέσεις εργασίας που στο μέλλον θα γίνουν 80. Σήμερα λειτουργεί η 1η πτέρυγα με 40 κλίνες αλλά μετά τις γιορτές θα λειτουργήσει και η δεύτερη.

 Γνωριμία με την EUROMEDICA – ΛΥΔΙΑ

Το Κ.Α.Α.  EUROMEDICA – ΛΥΔΙΑ, ένα από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, στο 6οχλμ της Εθνικής οδού Καβάλας – Δράμας, σε απόσταση 5χλμ από το Γενικό Νοσοκομείο και 4χλμ από την Εγνατία οδό. Παρέχει υπηρεσίες Υγείας – Νοσηλείας – Αποκατάστασης – Αποθεραπείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς.

Διαθέτει  την επιστημονική γνώση και υποδομή για να αντιμετωπίζει όλες τις παθήσεις του νευρικού, μυϊκού, ερειστικού, κυκλοφορικού και αναπνευστικού συστήματος με τον πιο σύγχρονο και πλήρη παγκοσμίως εξοπλισμό.

Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Το κτίριο καλύπτει 6.500 τ.μ. σε οικόπεδο 18.500 τ.μ. και είναι ανεπτυγμένο σε τέσσερα επίπεδα. Διαθέτει 80 κλίνες σε μονόκλινα – σουίτες, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και έχει και 5 κλίνες ΜΑΦ πλήρως εξοπλισμένες. Έχει πισίνες, αίθουσες και ιατρικό εξοπλισμό ξεχωριστά για τους ασθενείς κλειστής και ανοιχτής νοσηλείας.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

 

 

Σχετικά Άρθρα