slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Ζευγάρι και έκλεψε αυτοκίνητο και κουβαλούσε ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στις 16-11-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης- Κομοτηνής, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται με κατεύθυνση την Κομοτηνή και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο 37χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στο ύψος του οικισμού Αιγείρου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, απογευματινές ώρες της 15-11-2017, από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης κατείχαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το αφαιρεθέν όχημα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα