slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πάντα έτσι ήταν στο ΠΑΣΟΚ, ευχαριστούν τους πάντες εκτός από τα ΜΜΕ που πρόβαλαν τις εκλογές τους και μάλιστα (ΤΣΑΜΠΑ για άλλη μια φορά)

Έλαβα από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΜΑΔΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (ΝΟΕ) ΞΑΝΘΗΣ την παρακάτω επιστολή και την δημοσιεύω.

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με το παρόν δελτίο θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας πρώτα στους 1.745 Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες, που με τη ψήφο τους στήριξαν την εκλογική διαδικασία και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση και προοπτική στο νέο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς.

Παράλληλα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους εμπλεκόμενους στην οργάνωση της διαδικασίας, η οποία ήταν καθ’ όλα άψογη. Τους εθελοντές που πλαισίωσαν τις εφορευτικές επιτροπές των εκλογικών τμημάτων, τους χειριστές, τους νομικούς, τους υπευθύνους εκλογικών κέντρων, τους υπευθύνους δήμων και την Ν.Ο.Ε. συνολικά.

Είμαστε σίγουροι πως τόσο οι ψηφοφόροι όσο και οι εμπλεκόμενοι, θα επαναλάβουν την προσπάθεια και την επόμενη Κυριακή 19/11/2017, ώστε, να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η υπέροχη δημοκρατική διαδικασία.

Ο Υπεύθυνος Ν.Ο.Ε Ξάνθης

Βασίλης Τσολακίδης

 

σ.ε. Πάντα έτσι ήταν στο ΠΑΣΟΚ, κοιτάνε μόνο να κάνουν την δουλειά τους όταν και όπως μπορούν και στην συνέχεια μην τον είδατε… με την παραπάνω επιστολή ευχαριστούν τους πάντες εκτός από τα τοπικά ΜΜΕ που όλοι διαπιστώσατε ότι σύσσωμα πρόβαλαν τις εκλογές του φορέα για πολλές μέρες και με επαναλαμβανόμενα άρθρα και μάλιστα (ΤΣΑΜΠΑ!!!!).

Σχετικά Άρθρα